Bild uppdate

Hej!

Nu har vi kommit in i en sån tid när allt här hemma går segt och långsamt. Det är så pass färdigt här hemma att man kan bo här utan problem men det är samtidigt väldigt mycket kvar att göra. Även fast det inte är speciellt mycket byggsaker kvar att göra så behövs mer möbler, förvaring, tavlor, lampor osv… Det är först när jag tar kort på huset som jag inser hur tomt det är!

IMG_3360

IMG_3359

Än så länge innehåller sovrummet endast en säng och en byrå. Klädställningarna som ni ser till höger har förflyttats till garderoben istället. Vi har satt upp mörkläggningsgardiner men jag väntar på tygprover från ellos, sen ska jag sy några gardinlängder också. Sängen ser superliten ut på bilden men det är en 180 säng och det är faktiskt mycket plats kvar av rummet. Bilden ger inte riktigt rummet rättvisa men man får plats med någon möbel framför sängens fotända och även på höger sida (där klädställningarna står). Det enda som är lite klurigt är att det blir lite trångt på väggen där sängens gavel är i och med att man inte kan utnyttja hela väggen då det finns ett fönster på höger sida. Det gör att det blir lite svårt att få in några bra sängbord. Trots det skulle jag aldrig välja bort det långsmala fönstret då det ger så mycket härligt ljus, som även kommer in i husets hall ifall man har dörren öppen. Jag får helt enkelt klura på vilket sängbord som blir bäst 🙂

IMG_3364

IMG_3307

Som ni vet var jag lite skeptisk till att man överhuvudtaget skulle rymma någonting i vardagsrummet, men det gör man! 😉 Vår soffa och fåtölj är dessutom extra stooora, extra djupa och extra breda, och puffen är inte någon liten fotpuff precis. Det är inte något stort vardagsrum men i och med att det är så pass öppet till resten av huset känns det inte trångt 🙂

Sen ser ni vårt absolut bästa tillval… braskaminen! Den är helt fantastisk och ger sån härlig värme. Eftersom huset är så tätt blir det dock oerhört varmt när man eldat en stund, därav funkar det inte riktigt att lägga in vedträn efter vedträn, om man inte gillar 25-26 grader 😉 Vi har valt att sänka värmen lite i huset till 21 grader som grund och kompletterar sedan med att elda upp värmen till ca. 22-23 grader när vi ska vara hemma en stund 🙂

IMG_3338

 

God fortsättning!