trädgården

Hej!

Nu när det är vår har det blivit lite stressigt att få i ordning på tomten. Vi vill ju såklart inte sitta och äta mat i ett lerigt träsk i sommar. Som ni vet så valde vi att anlita markanläggare för att göra i ordning delar av gräsmattan men stora delar av deras jobb blev inte bra och därför har vi valt att göra om insåningen på baksidan av huset. De väntade för länge från dess att de la på matjord tills dess att de sådde gräs vilket gjorde att det redan hade kommit upp massor med ogräs. När vi påpekade att det inte skulle bli bra så sa de att gräset kommer ta över, vilket det inte gjort. Så nu har vi fräst upp gräsmattan, krattat bort allt ogräs, fyllt igen ojämnheter, gallervält den och sått in nytt gräs. Så nu är det bara att vänta.

IMG_4073[1]

Man kan även skymta vår häck som vi planterad till vänster, en slånaronia. Den håller redan på att blomma ut 🙂

IMG_4075[1]