Det tar tid

Hej igen!

Dagarna går så mycket fortare än förväntat. Vi vill få i ordning på framsidan så att vi kan börja så gräsmatta där någon gång men allt tar mycket längre tid än vad man från början tänkte. Där det ska bli gräsmatta är det nu ganska hårt packat grus eftersom lyftkranen som satte huset på plats stod där. Så nu i helgen hyrde vi en liten grävmaskin för att frakta bort gruset från framsidan under den framtida altanen. Vi grävde även en djupare fåra mot vägen där vi kommer plantera häcken så småningom. Det kräver en del planering för att slippa göra om arbetet sen igen. Man kan inte bara tänka hur vi vill ha det just nu utan även för alla projekt som kommer komma senare.

IMG_4222 IMG_4201 IMG_4195

Jag har även planterat ett syrenträd i hörnet av framsidan, som än så länge ser ut som en liten kvist.

IMG_4206

Nu har vi även fått färgen till huset, som blev Beckers perfekt med färgen utevit, så vi ska försöka måla färdigt väggen där altanen kommer bli nu till helgen.

/ Kram Linnea