Husvisning

Hej!

Nu i helgen har vi lånat ut vårt hus till Hjältevadshus för en öppen husvisning. Jag är så nöjd över vårt hus och det känns bara roligt att få möjligheten att visa upp det för andra som förhoppningsvis också gillar det. Dessutom får man ”tummen ur” att äntligen ta tag i en storstädning, skönt! Jag kom på att jag knappt lagt upp några bilder på hur vi har det inne, men nu i helgen passade jag på att knäppa några bilder till er.

IMG_5036

IMG_5037

IMG_5032

IMG_5039

Oj vad våran toalett ser kal och tom ut på bilderna. Den skulle behöva mycket mer ”lull-lull”… Jag får trösta mig med att den är fräsch i alla fall, haha.

IMG_5041

IMG_5048

Åh så härligt med nystädat hem. Jag är så glad för hur vi placerat huset efter solen, man kan ju inte annat än bli lycklig när man ser alla dessa solkatter! Det måste vara det viktigaste när man bygger hus, placeringen och solen.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Kram