Tapet och färgval !

Nu väntar vi på husleverantörer och orkar knappt vänta tills

den 25:e januari när vårt hus kommer på plats. Alla tankar både positiva och oros tankar tror jag kommer lätta när huset väl kommer på plats. Jag måste nog säga att det jobbigaste med att bygga är helt klart väntetiden.

Igår var vi ifall och bestämde alla tapeter/ färg till huset, Sandö måleri kommer sedan och målar och tapetserar huset v 4. I grund sortimentet från hjältevadshus ingår tapeter från bla. Ec och Borås tapet. Vi föll dock för Sandbergs nya kollektion skog också var därför tvungna att välja det ist ;)) Om man väljer ngn tapet som inte ingår i hjältevadshus grund sortiment betalar du som kund mellanskillnaden så är smidigt och bra.

När vi valde tapet/färg utgick vi ifrån kökets kulör och valde allt i samma färgskala för att få ett helhetsintryck , och kombinerade detta med vår stil och den känslan vi vill ha i huset.

 

image

Denna ljuvliga tapet från Sandbergs kommer vi ha i sovrummet .

 

image

 

tapeten kalk kommer vara i vardagsrummet.

I köket kommer vi välja två nyanser mörkare än vår köksskåp fast i samma färgskala vilket jag tror kommer bli toppen !

Hoppas ni får en underbar nyår och en god fortsättning !

// Malin