Leverans av huset!

image    image

Idag kom huset !!!

klockan 09:00 var vi på plats vid tomten och både jag och Johan visste knappt vad vi skulle föreställa oss lr förvänta oss av dagen. Gänget jobbade på riktigt bra så när vi kom tillbaka efter lunch( 1330) så var huset på plats som ovan bild. Det kommer sedan under veckan komma på tegel ( rött) och vår balkong . Blev väldigt nöjd med kupan och tror det blir ännu bättre sen när balkongen kommer på plats också.

Har ni möjlighet att vara med på leveransdagen kan jag verkligen rekommendera det. När vår säljare kom vid 14 tiden så fick vi äntligen gå in i huset. Då märkte vi att köket var fel i huset, vi hade tänkt oss lucka studio men fick solid !!!! Så magen fick en klump som heter duga, men Michael säljaren skulle kolla upp detta så det ordnar sig nog 🙂 Detta var som sagt minuset men annars känns det väldigt bra. Väldigt ljust och fint och vi är såå nöjda att vi tog stora altandörrar i kök och vardagsrum ( blir så ljust och fint – rekommenderas ) .

Allt som allt känns det väldigt bra men också väldigt konstigt , väldigt mkt känslor, intryck och nya tankar. Väldigt bra men väldigt annorlunda

Nu njuter vi av allt nytt som kommer framåt , om ni vill ha mer uppdatering följ mig på instagram : Malinengwall då jag inser att jag inte är så aktiv bloggare ;))

// nybliven husägare