Balans mellan färg och form

Jag gillar att blanda, inte hej vilt utan balanserat!

Jag gillar en massa stilar och ibland har jag sagt att jag har ”lite svårt att välja stil” men det är ju så knasigt egentligen för min egen stil är ju givetvis den jag ska välja och den kan ju blandas ihop av gammalt och nytt, av affektionsvärden och statusprylar om vart annat för att få just en hemtrevlig atmosfär som är personlig.

Personlighet i inredning är den bästa blandningen!

Man ska komma in hemma hos nån å känna att just den personen bor där, de ska inte va ”ett köpt koncept” helst. Nu har ju inte alla förmågan att få till de personligt och då är de ju bra att man kan bli guidad i djungeln av inredning, men själv älskar jag att få till min egen personliga blandning.

Just nu håller inredningsmodet på att övergå från ljust och fräscht till mysigt och hemtrevligt är min uppfattning. Därför blir det lite svårt att riktigt veta vad man ska satsa på tycker jag. Vita väggar kanske inte är så kul längre, har ju ganska nyligen flyttat från ett hus som nästan bara var vitt. Jag gillar ljus så för mörkt skulle nog inte passa mig men jag funderar på att måla väggarna i kök/vardagsrum i samma grå som köksluckorna, tror det kan bli en skön harmoni av det och lyfta fram de vita fönstren. Vad tror ni om det? Sen fortsätta med en mörkare grå nyans i mitt sovrum som oxå ligger på entréplanet, jag la lite grå bilder här för att ni ska se lite hur jag tänker, tyck gärna till och ge tips och idéer 😉

Jag är inte sämre än jag kan ändra mig!

Detta inlägget får bli lite grått som vädret för övrigt är just nu så tar vi andra färgval en annan dag!

Kram Malin