Besiktningsdag är bokad

Nu va det längesedan jag hann med att skriva något här men ni förstår säkert att tiden inte alltid räcker till 🙂

Det går framåt för hantverkarna som färdigställer husets entrévåning, men det har inte gått lika fort som det gjorde första veckan precis, de har ju många hus att åka runt till och huvudsaken är ju att de håller besiktningsdatumet som är den 13e april.

Badrummet är gjort nu med kakel och klinkers och jag blev jättenöjd med mina val där! Hoppas de sätter dit inredningen denna veckan oxå för det är ju så kul att se resultatet! (Se bild)

Något som är mindre kul är att det gick åt en hel del mer pengar till att fylla upp tomten än jag räknat med och att priset jag som uppskattades i min kalkyl på att färdigställa övervåningen inte verkar hålla, då jag har speciella krav . Men nu håller jag på att ta in fler priser från fler firmor på övervåningsjobbet, eventuellt får jag kanske vänta med det som är dyrast, dvs badrummet. Hoppas kunna få igång byggprocessen med att göra barnens rum klara så fort som möjligt efter besiktningen så de ska kunna känna att de får sitt krypin som de längtat efter.

Flyttlasset har jag planerat köra redan 15-17 april för jag har sagt upp min lägenhet till sista april och har en konferensresa den 20-24 april… mycket att få ihop denna månaden! Fick stöd och hjälp med att börja packa i helgen av bästa Eva <3 och sedan hjälp av två starka killar att hämta mitt utebord och ställa på plats så nu har jag kommit igång det känns skönt!

Ha en fin fortsatt dag!

Kram Malin