Ediths rum

Ediths är 8 år och den härligaste personen man kan tänka sig, hon får alltid en tråkig dag att bli förgylld med sitt positiva kärleksfulla sätt. Man blir alldeles varm i hjärtat bara av att tänka på henne <3

Jag har redan från början sagt till mina tjejer att de ska få välja tapeter till sina rum helt själva, det känns viktig att de inte blir överkörda med vad de gillar och det är ju så roligt om de kan vara engagerade i husbygget de oxå och få känna att de är med i besluten som ska fattas.

Edith har nu funderat och valt fram och tillbaka många varv men nu verkar det som att hon har bestämt sig för denna härliga tapet som ni ser ovan 🙂 (bild från ellos.se) Den är så passande för henne tycker jag, den utstrålar energi och glädje! Jag tror det kommer bli jättefint att ha mintgröna textiler till och kanske även lite mörkblått eller laxrosa….

I helgen var vi i Stockholm och där drömde vi oss bort i inredningsbutikerna 😉 men det blev bara fönstershopping denna gången, jag kommer inte köpa något i förväg utan verkligen bo in mig ett tag och fundera så det man köper är det man behöver och vill ha, det är så lätt att köpa en massa onödigt och det är jag lite allergisk mot nuförtiden.

Allt för nu, ha en fin fortsatt dag!

Kram Malin