En riktigt bra Valborgshelg

Vi har haft en underbar Valborgshelg jag och barnen! Vädret har varit skönt, och det känns som vi har en fantastiskt skön energi nu i vårt nya hus. Det är ju verkligen skillnad med hus mot att vara instängd i en lägenhet, för mig känns det mycket mera rätt att bo så här även om det är mycket jobb så är det värt det.

Tog en löprunda i lördags och det blev nästan 9 km de va superskönt, men jag har verkligen tappat tempot… springer alldeles för sällan just nu.

Edith sa i veckan att hon önskade att vi skulle baka på helgen så vi satte igång med bullar tillsammans efter att jag sprungit. Tyra var också med. Bullar är bästa fikat, de ska helst alltid finnas i frysen tycker jag, så det var bra att Edith låg på mig lite där jue 😉 dessvärre är de ju inte många bullar kvar, nästan alla är redan uppätna…

Lördagskvällen blev det Valborgsfirande i Stadshusparken i lilla staden. Lisa Ajax gästade utomhusscenen och det hade Edith sett fram emot, hon fick även autografen efter en timme i kö 😉  Vi åkte karusell och kollade elden en liten stund sen åkte vi hem och fixade mat. Min kompis Eva var med oss och vi hade en mysig kväll med gott vin och skratt.

Jag är så imponerad av de hantverkare som jobbar med min övervåning, de är verkligen proffsiga och snabba och jag känner mig väldigt trygg i det och det är ju en viktig känsla. Ser med spänning fram emot att komma hem ikväll och se hur långt de kommit idag 🙂

Bästa månaden maj snälla gå inte så fort som april 😉 vi måste hinna njuta mer…

Kram Malin