Ett rum till Tyra

Tyra är en person med stort hjärta och sinne för färg, form och komposition. Hon gillar att pyssla och fotografera och hon står upp för sina ideal, jag är så stolt över henne min kramgoa skatt <3. I augusti fyller hon tonåring….!

Tyras rum kommer säkert bli kreativt dekorerat med planscher, citat och egna målningar och foton på väggarna, ett personligt rum tror jag om jag känner henne rätt. Hon har valt en magisk tapet till sitt rum den heter gryning och kommer från Sandbergs. (se bild) På bilden har de grå snickerier till och det ser jättesnyggt ut. Vi har lite grå möbler på lager som jag tänker att vi ev kan använda i hennes rum, vi får se hur vi får till det!

Förra veckan när jag körde bilen till Hjältevad på morgonen så såg det exakt ut såhär när solen gick upp, man kände att våren var på väg, underbart! Men tyvärr så blev det ett bakslag, idag fick jag vända bilen och åka hem igen då det var snökaos och bilkö så långt ögat kunde nå. Jobb hemifrån idag istället, skönt att det funkar att göra så iaf.

Rise and shine 🙂

Kram Malin