Framtidsplan nr. 1 -Utnyttja dygnet optimalt för lustfyllda uppdrag

Skrev det bara utan att tänka när någon frågade vad jag hade för framtidsplaner och först efteråt reflekterade jag över hur rätt det är och att det faktiskt är det jag håller på att strävar efter. Min hjärna visste det redan och skrev det så jag kunde läsa och ta in det, fantastiskt hur man funkar 🙂 Jag tycker jag har kommit en bra bit på vägen med min mission redan nu!

Lustfyllda uppdrag är ju inte lustfyllda hela tiden. Oftast blandas de ju ut av annat skräp… just nu har de varit lite skräp i vägen tycker jag. Jag känner mig februaritrött och när jag tänker tillbaka på allt som jag gjort och gått igenom senaste året så kanske det inte är så konstigt om tröttheten slår till lite nu. Min medicin som jag tror på är att proppa kroppen full med antioxidanter kontinuerligt, helst ekologiskt odlad och inte för mycket kolhydrater.

Nu är det fredag och man kan få vila upp sig lite från datoranvändandet och vara ute i solen! Vädret är fantastiskt idag och det sägs att det ska vara så i helgen 🙂 Palles Gräv & Bygg har börjat att göra iordning min tomt nu så till nästa helg så ska grunden vara klar förhoppningsvis. Bilden är från förmiddagen! Idag börjar de stomma mitt hus nere i Hjältevad på fabriken och på måndag står det på linjen 😀 . De som bygger huset i fabriken är nog glada att jag inte kommer vara på plats i Hjältevad mer än en dag nästa v. så de slipper mig springandes där ute 😉 Själv tycker jag det är jättetrist att jag inte kan följa arbetet varje dag… jag har bett en jobbarkompis att ta lite bilder å skicka. Jag kommer jobba på Stora Villamässan i Malmö 2-4 mars nämligen.

Det finns visst mycket tomter att bygga på i länet. Se min söta säljare Michael Blomqvist prata om det på svt lokalnyheter idag!

http://www.svt.se/nyhetsklipp/lokalt/jonkoping/

Helgen blir fullbokad! Ikväll AW med bästa sällskapet på Moas i Tranås och i morgon Nicole Saboune konsert på Plan B också här i småstaden. Lär väl inte utnyttja söndagsdygnet optimalt kanske 😉

Om 13 dagar kommer mitt hus att monteras på min tomt, det är så nära och så ofattbart just nu, men kul är det 😀

Happy Friday!

Kram Malin