Huset har varit mitt i 2 veckor nu!

Hej igen alla 🙂

Det duggar inte tätt med inlägg från mig de kan jag inte skryta med men det är liiiite mycket omkring mig, ni vet ju själva hur det är när man ska flytta hur mycket logistik och tungt arbete som ligger bakom. Man tycker man har fullt upp i vanliga fall sen läggs detta på toppen och det andra ska fortfarande skötas felfritt, ja det blir mycket helt enkelt 😉

Känslan av att bo här nu är iaf, om man ska sammanfatta det hela, fantastisk! Jag njuter verkligen även om det är en röra av saker och flyttkartonger här å där. Här vill jag bo, det känns i hela kroppen, jag har hittat hem <3

Jag vill tacka alla fantastiska vänner och släktingar jag har som ställt upp å hjälpt till med min flytt, både med muskler, mat, fika, kärlek och härlig energi det är guld värt speciellt när man är ensam vuxen i huset. Utan er är livet fattigt.

Prio ett nu för att få ordning å reda är att planera och köpa garderobsinredning till min klädkammare och till tvättstugan och även att sätta igång med övervåningen så barnen får sina rum så fort som möjligt. Just nu delar vi alla på ett sovrum och en garderob och det blir ju inte optimalt men det funkar ett tag.

Är det någon som har erfarenhet av Skånska Byggvarors garderobsinredning? Har kollat runt lite på nätet och jag tycker det ser snyggt ut, elfa är ju ett säkert kort annars men de känns lite hårt å kallt med bara metall… Ikeas har jag hört så mycket negativt om så det vill jag inte välja. Nått annat tips?

Här kan ni nu se bild på mitt kök och mitt vardagsrum som det ser ut nu (samma rum kan man ju säga). Ev ska möblerna i vardagsrummet få flytta upp på övervåningen sen och så köper jag en ny soffa hit men de blev ändå rätt bra detta så vi får se hur det blir, en sak i taget och de blir mycket bättre om besluten får  mogna ordentligt. Jag har även fått mitt nya köksbord men det får ni se en annan dag! Mer bilder kommer när jag känner mig mer klar.

Ha en fin dag!

Kram Malin