Husmodellen

På Hjältevadshus har vi de senaste åren reducerat vårt sortiment av hus till en bråkdel av vad det fanns att välja på från början.

Det finns en serie som vi kallar S-serien som har blivit en succé på marknaden p g a hur smart och genomtänkt det är. För det första har vi förändrat byggtekniken för att kunna leverera kostnadseffektivare men ändå behålla kvalité och prestanda. Vi har färre valmöjligheter till tillval och förändringar men man kan alltid välja GLS (Gör Lite Själv) konceptet och köpa huset oinrett och sen fylla det med helt egna val och göra jobbet själv eller anlita egna hantverkare.

S-serien innefattar tre grundmodeller som alla har namn som börjar på S.

Sober, Spira och Solid

Vi har även ett antal hus som vi kallar Svenska klassiker, dessa är ett urval ur vårt gamla sortiment som har fått en uppdaterad look och konstruktionen är förändrad till nya byggsystemet.

Se mer om våra husmodeller här: http://hjaltevadshus.se/hus/

Mitt hus är ett Solid 175 ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv på 175 kvm. Entrévåningen levereras färdig med kök väggar dörrar tvättstuga osv. sen färdigställer man övervåningen och ritar upp hur man ska ha den själv så här har man valmöjligheter att göra precis hus man vill, endast pengarna sätter ju gränser på det 🙂

Övervåningen kommer ha ryggåstak ända upp, jag kommer ha två takfönster på varje sida (framsida, baksida av huset) Man kan välja till takkupor åt ett eller båda håll om man skulle vilja men det ska inte mitt hus ha. Jag kommer inreda min övervåning med varsitt rum åt mina barn och ett lite större badrum där jag kommer göra plats för att kunna göra en bastu framöver om jag vill. I mitten blir det ett stort allrum med trappan mitt i huset. Här kommer jag ha en tv hörna och ett kontor.

Se mer övervåningsinspiration här http://hjaltevadshus.se/hjaltevadshem/guide/inred-overvaningen/