Jag öppnar min dörr för dig

Hej!

Idag startar min Blogg, fredagen den 13e, är de något jag bör vara orolig för tro? Bloggen ligger länkad på Hjältevadshus webbsida för den handlar i grunden om att bygga ett nytt hus från just Hjältevadshus. För mig handlar det inte bara om ett husbygge det handlar om att bygga sig själv och sitt liv och fylla det med värdefullt innehåll. Ett av de värden jag nu ska fylla på med är ett nybyggt hus, det är fantastiskt! Jag får faktiskt nypa mig lite i armen för att förstå att det faktiskt är på riktigt 🙂

Jag ska berätta att jag jobbar på Hjältevadshus och att det är av den anledningen jag faktiskt kommer bjuda på mig och mitt hem till dig, jag ska vara ärlig och säga att jag inte hade gjort de annars… men det blir lite som en del av mitt jobb. Jag jobbar som marknadskoordinator och älskar det, jag har jättefina jobbarkompisar, vi säljer en produkt jag är stolt över att marknadsföra och husförsäljningen går just nu strålande för oss vilket bidrar till en riktigt härlig anda i företaget.

Mitt hus kommer levereras 9 mars eventuellt 10e, det är redan spikat, bara det är ju grymt! Huset byggs i Hjältevadshus fabrik i Hjältevad inomhus skyddat från fukt. Det lastas sedan på lastbil och körs ut till byggplatsen där det sedan placeras med precision på grunden. Här kan du se hur ett husmontage går till, https://www.youtube.com/watch?v=qyrmZb_ZhFw visst är de coolt?!

Passa på att kolla på den här filmen oxå https://www.youtube.com/watch?v=xTlvV5nk1XI

Under min husbyggarresa kommer jag dela med mig av processen av allt från val av husmodell till slutliga val av inredning, men ni kommer även få ta del av mina tankar om livets mening om ni vill, jag säger igen, Välkommen in! På återseende snart igen!

kram Malin