Kul med lite färg nu!

Julkuddarna är på plats i soffan i vår lägenhet vi bor i nu! Om ni kommer ihåg bilderna från mitt förra hus ser ni att det är massa mer färg här nu. I förra huset hade vi vit soffa och innan den soffan också en annan vit soffgrupp så jag köpte faktiskt en grön soffa nu när jag flyttade till lägenheten. Jag är jättenöjd med soffan, det känns kul med färg igen!

Jag har magasinerat en del grejer så jag kommer nog kunna fylla upp huset ganska bra, det jag behöver köpa är en till soffgrupp och matsalsmöbel, en säng och de där osynliga trista grejerna som garderobsinredning, rullgardiner osv… Jag är lite orolig över hur man ska ha råd med allt det där men det behöver ju inte finnas allt på en gång, det är oftast bättre att känna in ett bra tag vad man verkligen vill ha, lätt att köpa fel annars. Inget ont som inte har nått gott med sig!

Nu vet jag inte riktigt men jag tror att denna inredningen jag har i mitt vardagsrum idag ska få sin plats på övervåningen och att det blir en ny till vardagsrummet på entréplanet, tror det får bli så… vi får se…

Har någon tips på snygga soffor så tar jag glatt emot 🙂