Märthas rum och kajakdrömmar

Märtha är min äldsta dotter som fyller fjortis nästa månad. Tänk att jag har en så stor tjej! Märtha är en tjej som har höga ambitioner med livet, hon ställer höga krav på sig själv hon vill både vara en bra kompis och vara bra i skolan. Hon har kloka åsikter och mycket empati. Man är ju så stolt över sina barn och man älskar dem gränslöst och det är verkligen roligt när de nu börjar bli små halvvuxna personer som man kan diskutera världsproblemen med <3.

Märtha sa direkt att vitt är hon så trött på, inte så konstigt att den generationen är trötta på det efter vitt och fräscht eran som de fått växa upp i ;). Först va hon länge inne på en färg som va lite brungrå, typ elefant, men nu har hon helt plötsligt styrt om till en storblommig tapet i blått! (bild från ellos.se) Vi ska sätta till lite bruna möbler till den och bruna sammetsgardiner, det tror jag kan bli snyggt!

Alla tre barnrummen kommer bli helt olika inredda, det tycker jag är kul!

Nu till en annan plan jag går och funderar på! Igår kväll var jag och en kompis en sväng i Jönköping och kollade på kajaker! Hon har lite mer erfarenhet än jag av att paddla (jag har paddlat en gång bara 😉 ) så hon kunde berätta lite om sina upplevelser förra sommaren då hon har haft en kajak till låns. Det lät så härligt när hon berättade om det så jag blev lite såld på att haka på kajakgrejen. Jag blev lite klokare efter att vi fått en massa info från försäljaren och nu drömmer jag om en Melker Ulvön LV 😀 ! Jäklar va najs!

Vi avslutade Jönköpingvisiten med sushi och en massa skratt 😉

Nu får våren gärna komma!

Kram Malin