Planlösning övervåning

OBS!  Denna ritning är inte 100% utan en skiss jag själv skapat lite snabbt på hur vi ska bygga övervåningen på huset. Det står allrum 92,9 kvm och det är ju hela övervåningens storlek såklart.

Som ni ser blir det tre barnrum som har exakt samma utformning 🙂 Jag tänker att det kan göra att man slipper tjat om att någon har fått ett större eller bättre rum än någon annan, här får alla lika! Så tänker en erfaren 3 barnsmorsa 😉

Denna skiss är underlaget till hantverkare och kommun sen får väl hantverkarna ändra lite på måtten om de tycker det är knasigt, detta är ju bara ritat på fri hand av mig utan skala.

Jag har gjort en garderob i varje rum med dörr, där inne tänker jag att vi har en klädstång och en byrå.

Badrummets utformning skulle jag gärna ta lite kloka tips och feedback på om någon har… vad tycker ni? Det som är viktigt är ju att ta hänsyn till snedtaket och göra rätt placeringar av de olika sakerna.

Allrummet ska vara öppet runt om trappan med tv hörna på ena sidan där det inte är några takfönster och på andra sidan ska jag ha mitt hemmakontor! Jag jobbar hemifrån flera dagar i veckan då jag har en bit att åka till Hjältevad och sedan driver jag en reklambyrå också (Lakrits Reklambyrå AB) som jag sköter vid sidan om. Innan jag började på Hjältevadshus var detta min heltidssysselsättning i 6 års tid, en mycket utvecklande tid som var både rolig och inspirerande men vissa stunder ganska tuff och jobbig, såsom de flesta egenföretagare upplever det skulle jag tro. Nu har jag hittat en bra balans och ser detta som en grym combo!

Takfönstrens placering är mot baksidan och de sitter så pass lågt ner så man kan stå och titta ut, det kommer vara en otroligt fin utsikt där mot Skoboviken, härligt, härligt!!!

Nu börjar markberedningen vilken dag som helst!

Kram Malin