Stram budget och stramt med tid

Jag och mina tjejer på bilden, vi som ska bo i huset 🙂

Min budget är stram och min utmaning har varit att få de så bra som möjligt till minsta peng.

Att vända och vrida på vilka val som är viktiga att kosta på sig och utesluta andra är KUL 🙂 Jaa jag tycker faktiskt det 🙂 Att kunna få allt skulle inte göra mig gladare, att kunna få till det bra med så lite pengar som möjligt är ju så inspirerande!!!!

Eftersom jag lever ensam vuxen i hushållet och dessutom har tre jobb och tre barn gör ju att min tid även är åtstramad. Jag kan inte börja jobba halvtid och åka å välja tapeter och fila på detaljer en halv dag för att det är kul. Det är absolut inte möjligt någonstans. Därför är ett hus från Hjältevadshus det bästa jag kan välja.

Man har väldigt få möjligheter att ändra på våra hus… detta hade gjort att jag hade valt bort denna husleverantören direkt för några år sedan kan jag säga… Nu ser jag istället möjligheten att få ett kostnadseffektivt hus och jag litar på att arkitekten som ritat huset i sitt originalutförande tänkt på allt på ett professionellt sätt som jag som lekman i ämnet inte kan.

Jag har varit bestämd mot min säljare från första början att jag inte kan och vill göra något själv, det ska bara vara att flytta in 🙂 så i min kalkyl ingår även en färdig trädgård, hade jag inte fått ihop det på de viset hade jag inte byggt huset, då hade det inte gjort mig lycklig och det är ju det som är målet med allt!

Idag ska vi åka ut till tomten och kolla tillsammans med den personen som ska göra markarbetet och se så vi får ett exakt pris på vad det kommer att kosta, då ska jag passa på att knäppa lite bilder på tomten och lägga ut sedan.

Kram Malin